Motorer og priser

120.000 kroner skiller billigste og dyreste motoralternativ, og i mellom er det ytterligere fem alternativer å velge blant. Og til høsten dukker OPC-utgaven opp med 240 hestekrefter.

Publisert
Sist oppdatert

Tre dieselmotorer, alle 1,9-liter, og fire bensinmotorer gjør at Zafira bør favne de flestes preferanser når det gjelder motorkraft. Særlig dieselutvalget vil nok friste mange Zafira-kunder, og billigste alternativ med 100 hestekrefter begynner på 294.800 kroner.

261.000 kroner

Billigste Zafira blir en 1,6-liters bensinmotor med 105 hestekrefter i utstyrsnivå Enjoy. Da er vesentligheter som manuelt klimaanlegg på plass, men du må betale 3.800 kroner for å få radio/CD. Også elektriske vinduer bak og kjørecomputer er på ekstrautstyrslisten.

Neste utstyrnivå er Cosmo, rundt 30.000 kroner ekstra, og da blir det spesielle glasstaket, med fire glassfelt og oppbevaringsrom i midten, standard. Ut i fra de foreløpige ekstrautstyrslistene virker det ikke som utstyrpakken Cosmo er spesielt attraktiv i forhold til det du betaler. Det utstyrsnivået som kalles Sport er kun tilgjengelig (og eneste alternativ) i kombinasjon med turbomotoren på 200 hestekrefter. Dette utstyrsnivået skiller seg først og fremst ut ved at lettmetallfelgene dukker opp som 18-tommere med 225/40 montert på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.