Motorer og versjoner

Fra to til syv seter, og inntil 750 kilo nyttelast.

Publisert
Sist oppdatert
Motorer og versjoner
Motorer og versjoner


Nye Caddy vil nok for det meste trille rundt som toseters varebil med skyvedør på venstre side. Det er mange alternative dør og setekonstellasjoner, og vi får vente å se hva importøren velger å ta inn. Det er imidlertid sikkert at bilen ved introduksjon i januar/februar 2004 vil bli levert både som varebil og som personbil.

Fra tre til syv dører

Standard varebil vil bli levert med delt bakdør og skyvedør på høyre side. Det vil være mulig å spesifisere med en stor topphengslet dør bak, og Caddy kan i tillegg utstyres med skyvedør på venstre side. Den kan også leveres helt uten sidedører i lasterommet.

Nyttelasten øker med godt over 200 kilo til maksimalt 750 kilo. Også volumet øker, 300 liter større er lasterommet blitt.

Syv til to seter

Nye Volkswagen Caddy vil skille seg klart fra konkurrentene ved å kunne tilby en tredje seterad. Den tredje seteraden vil ha plass til to passasjerer, og det totale antallet sitteplasser blir syv. Den tredje seteraden vil sannsynligvis være ekstrautstyr.

For både varebil- og personbilversjonen vil to kollisjonsputer foran være standard, og det vil være mulig å kjøpe sidekollisjonsputer.

Fire motoralternativer

Caddy blir ingen racerbil, kraftigste motor blir en 1,9-liters diesel som yter 104 hestekrefter. Den nye toliters dieselmotoren dukker opp i en versjon med kun 70 hestekrefter. Minste bensinmotor er en 1,4-liter på 75 hestekrefter, største er en toliter som leverer 102 hestekrefter. De to minste motoren kommer først.

Som nevnt kommer nye Caddy til Norge tidlig i 2004, offisiell lansering internasjonalt er i oktober.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Volkswagen-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer