Multimedia-bilen Omega V8.com

Opel presenterer stadig nye konsepter spekket med teknisk utstyr. I fjor presenterte de Omega MV6 med et fullt utstyrt kontor i baksetet. I år viser de Omega V8.com -- en fremtidsrettet multimedia-studie.

Multimedia-bilen Omega V8.com
Publisert

Studien vil vises under 4662">bilutstillingen i Frankfurt som braker løs om få uker. Bilen er bygget på basis av den nye Omega stasjonsvogn -- bare forlenget med 13 centimeter for å få plass til alle de tekniske løsningene. Til å dra dette kommunikasjonssenteret fremover, har Opel plassert en 5,7-liters V8 aluminiumsmotor under panseret -- for øvrig den samme motoren som sitter i Chevrolet Corvette.

Vil du lese mer om Omega MV6 med et fullt utstyrt kontor i baksetet, kan du 1462">klikke her.

Asosial

Med all mulig respekt for Chevrolet, så er det ikke det som befinner seg under panseret som er det mest interessante her. Kupéen i Omega er omgjort til et rullende kommunikasjonssenter med plass til fire, og utstyrt med det mest moderne av teknisk apparatur. Alle setene i Omega V8.com er frittstående og separat justerbare.

Det er tre uttrekkbare videoskjermer i bilen: en på dashbordet, og på baksidene av begge forsetene. I tillegg er alle hodestøttene utstyrt med høyttalere, slik at alle fire i bilen kan lytte til sine egne ting. Har du slikt utstyr i bilen, er det i alle fall ikke fare for at man behøver å være særlig sosial med sine medpassasjerer…

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer