Mye mer fra Genève!

Her er vår andre bildespesial fra Genève 2008.

Publisert
Sist oppdatert

Her foreligger oppfølgeren fra gårsdagens visitt på Genève-utstillingen.

Pressekonferansene går i ett og mange velger nettopp denne bilmessen for å studere og analysere viktige begivenheter i bilverdenen som at Porsche tar kontroll over Volkswagen eller at den indiske produsenten Tata overtar de erke-britiske merkene Jaguar og Land Rover.

Stormakten India

Og selv om disse ikke strengt tatt var på britiske hender lenger, vil nok mange se en slags historiens ironi i at den tidligere kronkolonien overtar noen av den tidligere koloniherrens prestisjefylte foretak. Nå har riktignok Ratan Tata - konsernets toppsjef - lovet at de to merkene skal få beholde sin britiske arv og at produksjonen ikke skal flyttes til lavkost-land.

Spennende

Volkswagen på sin side bekrefter at samarbeidet med Porsche skal bli tettere nå som sportsbilprodusenten har bekreftet at de vil gå inn i majoriteten av VW-kapitalen. Her kan man ane en mengde spennende konsekvenser. Hva angår oss nordmenn er vi selvsagt mest spent på hva som kommer ut av pressekonferansen til Think Global som er rett rundt hjørnet i skrivende stund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer