Nå blir dette dyrere

Bomringen rundt hovedstaden krever mer av bilistene fra 1. juli.

Publisert
Sist oppdatert

Nye bomregler fra 1. juli i Fjellinjen rundt Oslo, innebærer at rabatten bilistene tidligere har fått med klippekort og periodeavtaler, blir langt mindre.

Verdikort

Har du i de siste dagene fått regning på klippekort eller er inne i din siste periode med måneds-, halvårs- eller årsavtale? Dette blir omregnet til verdikort etter 1. juli, og du vil siden ikke få mulighet til å inngå slike avtaler. Beløp som allerede er innbetalt, blir konvertert til verdikort.

Her kan du se hva de nye bomreglene betyr for deg

Du trenger ikke gjøre noe

Din mening:

Er det greit at reglene for betaling i bomringen rundt hovedstaden er endret? (Avsluttet)
Nei, det blir alt for dyrt(78%) 1390
Kjører ikke her uansett(11%) 202
Ja, meningen er vel at færre skal kjøre her(11%) 188
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Er du allerede abonnent i Fjellinjen trenger du ikke gjøre noe spesielt ved overgangen. Du kan passere som før, men må vite at det for mange brukere blir dyrere å passere enn det har vært til nå.

Og så kommer Bærumsbommene

I samme område kommer det fra høsten en ny bomring, den såkalte bærumsringen. For bilister som pendler inn til Oslo fra vestlige Akershus, Buskerud og andre områder vest for hovedstaden, betyr det nok en avgift på veien.

Bilistene fra vest får regningen


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer