App samler parkering og lading

Nå blir dette enklere

To store aktører i lade- og parkeringsbransjen går sammen for å gjøre betalingen enklere.

ENDRER: Fortum-stasjonene har byttet navn til Recharge og lanserer sammen med Easypark en hybridløsning for betaling av lading og parkering. Foto: Easypark
ENDRER: Fortum-stasjonene har byttet navn til Recharge og lanserer sammen med Easypark en hybridløsning for betaling av lading og parkering. Foto: Easypark Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Parkeringsappen EasyPark går sammen med ladeoperatøren Recharge om forenklet betaling for elbillading i Norge.

Fram til i dag har elbilistene vært nødt til å forholde seg til et utall ulike løsninger for å betale for lading. Fra inneværende uke er det enklere, når de to aktørene muliggjør det å betale for lading og parkering gjennom samme mobilapplikasjon.

2400 stasjoner

Recharge er midt i en omprofilering med endring av navn. De har fram til nå vært bedre kjent som Fortum (Charge and Drive), men samtlige ladestasjoner skal nå være merket med nytt navn og kontaktinformasjon. De er Nordens største ladeoperatør for elbil, med over 1800 ladestasjoner bare i Norge.

Og fra denne uka kan man altså betale for ladingen her og ved ytterligere 600 ladestasjoner i Sverige og Finland, ved bruk av Easyparks parkeringsapp.

– Nå skal vi forbedre hele brukeropplevelsen, slik at det blir superenkelt å finne og betale for lading, sier markedsansvarlig Ludvik Eide i EasyPark Norge til Dinside.

Sømløs betaling

Det kan til tider være frustrerende å finne ut hvordan man kan betale for lading, da det finnes mange forskjellige løsninger - ladebrikker, SMS-system og apper, for å nevne noe. I appen skal det være ganske sømløst å betale for seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer