Nå er den klar

Det er store forventninger til neste Beetle, og nå er den her.

Foto: VW
Foto: VW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Berlin: Vi har prøvekjørt den nye om kommende Beetle, og dommen er klar. Nå er den rett rundt hjørnet i en butikk nær deg. Til nå er det produsert over 22,5 millioner eksemplarer av bilen med de mange navnene. Her hjemme handler det først og fremst om Bobla i gamle dager, og Beetle i nyere tid. Sistnevnte kom på markedet i 1998, er produsert i ca. 1 million eksemplarer, og ble kalt New Beetle. Hva skal man da kalle den nå nye Beetle? Beetle Coupé forstås.

Nye former

Den nye Beetle Coupé har vokst på så godt som alle vitale mål. Eneste målbare dimensjon som er blitt mindre er høyden. Dette taler godt for målsetningen, som nå er å ha laget en mer maskulin bil med mer sporty preg enn den forrige gjorde. Det skal legges til at den første retroversjonen ikke ble så godt mottatt som VW hadde håpet på. Derfor, når det ikke virket med de feminine trekkene, så har de nå laget den nye med mer maskuline trekk, i coupé-form. Den ikke ukjente designsjefen ga i grunnen veldig enkle beskjeder da bilen skulle tegnes. -Lag en ny original, sa designsjef Walter de Silva. Så ble gjort, men likevel med noen nye elementer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer