Salg av bobiler

Nå går bobilsalget bedre enn noen gang tidligere

Kvinnemagasin skriver at camping er blitt supertrendy - og allerede i november har bobilsalget satt ny rekord.

FERIEFORM I VEKST: Etterspørselen etter bobiler har holdt seg godt oppe gjennom senhøsten. Salget har allerede passert helårstallene for 2017. Foto: Jon-Petter Thorsen/Aptum
FERIEFORM I VEKST: Etterspørselen etter bobiler har holdt seg godt oppe gjennom senhøsten. Salget har allerede passert helårstallene for 2017. Foto: Jon-Petter Thorsen/Aptum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tredje året på rad er det satt nye rekord i antall solgte bobiler i Norge, ifølge fersk salgsstatistikk. Og fortsatt gjenstår det to måneder av salget.

– Bransjetallene viser at etterspørselen etter bobiler har vært sterk også gjennom senhøsten. Bare i løpet av oktober ble det registrert 274 nye bobiler og 126 campingvogner her i landet, sier konsernsjef Bengt Heggertveit i forhandlerkjeden Ferda i en pressemelding.

Selger mange vogner også

Så langt i år ligger totalsalget av bobiler på 3.933 enheter, mens det i hele 2017 ble registrert 3.630. Årets salg nærmer seg 1.000 flere bobiler enn for to år siden. Antall nye campingvogner i årets ti første måneder er 2.685, som fortsatt er litt bak fjoråret - men likevel foran 2016-salget.

Ifølge KK er camping blitt supertrendy. Og salgstallene viser at nordmenn nå i større grad elsker camping, og tar seg råd til å kjøpe nye bobiler. Da er naturligvis bransjen i ekstase.

– Bobilrekorden er allerede et faktum, to måneder før 2018 er over. Det forteller mye om styrken i campingtrenden, at salget når en ny topp for tredje år på rad, sier Heggertveit fornøyd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer