Kjøpe bruktbil

Nå har du mulighet til å gjøre en god bruktdeal

Finn.no har rekordmange biler til salgs. Det er gode nyheter for deg som vil kjøpe bruktbil.

KJØPE BRUKTBIL: Med rekordmange bilannonser på Finn.no er mulighetene store for å gjøre en god brukthandel. Handler du en liten dieselbil fra byen - som ikke er helt mainstream - for eksempel Opel Corsa, kan du gjøre et ekstra godt kjøp, mener generalsekretæren i KNA. Foto: Opel
KJØPE BRUKTBIL: Med rekordmange bilannonser på Finn.no er mulighetene store for å gjøre en god brukthandel. Handler du en liten dieselbil fra byen - som ikke er helt mainstream - for eksempel Opel Corsa, kan du gjøre et ekstra godt kjøp, mener generalsekretæren i KNA. Foto: Opel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er en påstand jeg er helt enig i. Her gjelder selvfølgelig reglene om tilbud og etterspørsel. Jo større tilbud, desto større mulighet til å gjøre et godt kjøp.

Det sier generalsekretær Børre Skiaker i Kongelig Norsk Automobilklub (KNA) til Dinside.

For i slutten av forrige uke var det mer enn 70.000 biler til salgs, på bruktmarkedet Finn.no. Det er mer enn noengang tidligere.

Ettersom Finn har mer enn 90 prosent av bruktmarkedet for bil, tilsier tallene at vi ser en ny rekord for brukte biler til salgs.

I dag er tallet igjen krøpet såvidt under 70.000, men tallene lyver ikke - bruktbilmarkedet har vokst veldig det siste året. Ifølge produktdirektør for motor i Finn.no, Eirik Håstein, er normalen mellom 60.000 og 65.000 biler på markedet.

- Veksten startet i fjor, men det er i de siste kvartalene vi har sett en markant endring, forteller han til Dinside.

Hoper seg opp med dyrere biler

Det er en generell annonsevekst på bruktbilmarkedet, men ifølge Finn-direktøren er det spesielt nyere biler som øker aller mest - samtidig som veksten er aller størst hos merkebil-forhandlerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer