Ove Sundberg fra Solsidan

Nå kan bilen bli din

En av de morsomste, svenske TV-karakterene «selger bilen sin» på auksjon.

OLE SUNDBERGS BIL: Denne Skoda Fabia-en, som har «tilhørt» Ove Sundberg i den populære svenske TV-serien Solsidan, er lagt ut for salg på svenskenes «Finn.no». Foto: Tradera
OLE SUNDBERGS BIL: Denne Skoda Fabia-en, som har «tilhørt» Ove Sundberg i den populære svenske TV-serien Solsidan, er lagt ut for salg på svenskenes «Finn.no». Foto: Tradera Vis mer
Publisert

«Tjeenare mannen, det här är annonsen för dig som gillar Solsidan och fräcka bilar!»

Slik starter annonsen som nå ligger ute på Tradera.se, ett av svenskenes svar på markedsplassen Finn.no. Forskjellen er at det her er snakk om en auksjon - en auksjon som avsluttes søndag kveld.

Hilsingen i starten er ikke ukjent, i hvert fall ikke for dem som kjenner karakteren Ove Sundberg, fra den svenske TV-suksessen Solsidan. Ove er kjent som en usedvanlig gjerrig herremann - særdeles irriterende og usmakelig type, om vi skal få sagt det. Men han også en av de viktige karakterene som gjør TV-serien til det den er.

Det er nesten på høyde med at Mr. Bean skulle selge sin Mini ...

Ingen James Bond

Dinside har tidligere skrevet om James Bond-bilen som i fjor ble lagt ut på auksjon, og raskt solgt for en astronomisk sum. Vi tviler også på at Elvis sine biler og motorsykler gikk for knapper og glansbilder, da samlingen ble lagt ut for ti måneder siden.

I fjor ble tidenes første Porsche lagt ut for auksjon, mens en stor auksjonstabbe ødela salget. I 2018 ble imidlertid «Saga Noréns» Porsche fra TV-serien Broen solgt for 1,5 millioner kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer