Polestar 2

Nå kan den bestilles

De første kundene får elbilen til sommeren.

KAN BESTILLES NÅ: Polestar åpner for forhåndsbestilling av Polestar 2. De første leveransene forventes til sommeren. Video: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert

Etter en tidligere runde med reservasjonsmuligheter, åpner Polestar nå for bestilling av Polestar 2 – og det kun gjennom Polestars nettsider.

Personer som bestiller bilen nå, er sikret levering i løpet av året. De som har forhåndsreservert, får bilen allerede til sommeren, bekrefter Polestar.

« Siden lanseringen 27. februar 2019 har det vært vist interesse for Polestar 2. I de to siste ukene av januar 2020 har de første kundene i Norden kunne bekrefte sin bestilling. Levering til kunder i Norden som allerede har lagt inn en bestilling vil begynne sommeren 2020», skriver bilprodusenten i en pressemelding.

«For mange vil Polestar 2 være deres første elbil, men vi ser også sterk etterspørsel fra kunder som er på sin andre eller tredje elbil, noe som er en veldig god vurdering på tilbudet vårt», følger Thomas Ingenlath, administrerende direktør i Polestar opp.

Bilen kan utstyres med en Performance-pakke som inkluderer avanserte støtdempere, «Brembo»-bremser og smidde 20-tommers hjul. Denne pakken koster 50.000 kroner ekstra.

Og de som er spente på om bilen får hengerfeste ... det kan du få som tilleggsutstyr. Dinside får også bekreftet av Polestar at bilen kan trekke hengervekt på oppimot 1.500 kilo. Bagasjerommet rommer - ikke veldig imponerende - 404 liter, mens «frunken» foran har plass til 34 liter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer