Nå kan du hurtiglade elbilen på McDonalds

En Big Mac og strøm, takk!

NY SPENNING: De nye hurtigladerne gjør at du kan lade opp både en Renault Zoe eller en Tesla Model S. Foto: KNUT MOBERG
NY SPENNING: De nye hurtigladerne gjør at du kan lade opp både en Renault Zoe eller en Tesla Model S. Foto: KNUT MOBERG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Renault Norge og Fortum Charge & Drive har inngått et samarbeid med McDonalds Norge AS, som inkluderer alle Drive-Thru restauranter, opplyser selskapet i en pressemelding.

Det betyr at tilgang til ladepunkter for elbilen Zoe blir vesentlig bedret.

Samarbeidet omfatter utbygging av 30 doble 22-KW og 30 doble 7,2-KW AC ladeuttak. De første ti er allerede etablert og klare for bruk.

Alle McDonalds Drive-Thru restauranter får Renaults AC-hurtigladeutak.10 lokasjoner er allerede klare for bruk.20 nye vil bli bygd innen sommeren 2015.50 øvrige lokasjoner med 100 ladepistoler er etablert.Gratis for alle Renault Z.E. kunder i minst 12 måneder.LES OGSÅ: Gigantsatsning på hurtigladere

Zoe med "medbragt hurtiglader"

Fordelen med AC-ladepunkter er at den ikke inneholder lade-elementet - noe som selvsagt fordrer at elbilen har egen hurtiglader om bord.

Og det er her Zoe har sin fordel med sin såkalte "kameleon-lader", som kan lade på betydelig høyere kapasitet enn andre elbiler, som har internladere med relativt begrenset kapasitet.

- Tilgangen til ladepunkter har satt fart i salget. Renault har nå skrevet 600 kunde-kontrakter på tre måneder for Zoe, opplyser Renault Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer