Nå kan du kjøre drømmebilen

Eksklusive biler koster flesk og særlig her hjemme er det ekstremt kostbart å kjøpe en superbil. Nå kan du få utløp for spenningen i England.

Aston Martin DBS. Denne blir din en hel helg for 12.500 kroner.
Aston Martin DBS. Denne blir din en hel helg for 12.500 kroner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Avis har åpnet en svært innholdsrik utleieavdeling med en oppsiktsvekkende bilpark. Her kan virkelig bildrømmen gå i oppfyllelse, og man kan bli kjent med svært eksotiske sportsbiler. Dette er ikke biler som mange turister får til leie vanligvis ... nemlig de reneste bilvrakene.

Blant annet disse bilene er til disposisjon:

Aston Martin DB9, DBS og V8, Audi R8, flere verjsoner av Bentley Continental GT, Ferrari 430, Jaguar XKR 5.0, Lamborghini Gallardo og Murcielago, Maserati Gran Turismo og Quattroporte, Mercedes E63 AMG og SLK 55 AMG, Nissan GT-R og Porsche 911 Turbo.

Det finnes også en rekke andre og mindre sensasjonelle biler, men dette er det heftigste.

Vi har kjørt noen av disse bilene, og vi kan skrive under på at dette er opplevelser man vil huske lenge.

En helg i Gallardo, DBS, GT-R eller 911 Turbo er noe man bør unne seg en gang, og selv om leie er ekstremt kostbart er det jo rene varpet i forhold til å kjøpe en slik her hjemme.

Hvis man legger en 12-15.000 kroner på bordet får men en fin helg i en heftig bil, for eks Aston Martin DBS. 20.000 kroner og du har en Lamborghini Murcielago til disposisjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer