Nå kan du tisse på Monolitten

Statoil oppgraderer kundetoalettene, men du må betale.

DETTE ER ET BENSINSTASJONS-TOALETT: Statoil tester ut nye toalettfasiliteter på utvalgte stasjoner på Østlandet, her fra Statoil Skøyen. Bildene på veggen vil variere fra statsjon til stasjon, og skal være av lokal art. Foto: Statoil
DETTE ER ET BENSINSTASJONS-TOALETT: Statoil tester ut nye toalettfasiliteter på utvalgte stasjoner på Østlandet, her fra Statoil Skøyen. Bildene på veggen vil variere fra statsjon til stasjon, og skal være av lokal art. Foto: Statoil Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Statoil tester ut et nytt toalettkonsept i Norge. På noen utvalgte bensinstasjoner på Østlandet skal du få vesentlig høyere toalettstandard, men det koster.

Dersom du er trengende og vil benytte disse nye toalettene, må du betale 10 kroner. Dersom du handler på stasjonen, får du refundert fem kroner.

Er dette Norges fineste veitoaletter?

Her må du betale

Foreløpig er det kun på Statoil Skøyen du kan nyte godt av de nye fasilitetene, men i løpet av noen uker vil det ifølge Julie Hæhre også rulles ut på Storebaug ved Moss, E18 i Lier og på Furuset. Dersom du stopper på en av disse bensinstasjonene og må på do, må du altså benytte deg av de nye betalingstoalettene, enten du vil eller ikke.

– Der vil det ikke være noen andre toaletter, men vi har fortsatt gratis toaletter på 420 andre stasjoner, sier kommunikasjonsrådgiver Julie Hæhre i Statoil Fuel & Retail Norge, til DinSide.

Ifølge prosjektleder Tiril Zelow Bliksmark, har de fått stort sett positive tilbakemeldinger på de nye toalettene, selv om uttrykker misnøye med at de må betale.

– Vi vil alltid ha de som synes at dette er tull og at de ikke vil betale for å gå på do uansett hvor bra det er, og det er jo derfor er en test også, for å se hvordan det bir mottatt, sier Bliksmark til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer