VW ID.3 kommer snart

Nå kan «Folkevogna» bestilles

Elbilen Volkswagen ID.3 er endelig klar for salg - men hvor mange er det som egentlig vil ha den?

KAN BESTILLES: Elbilen VW ID.3 er av importøren spådd å bli en bestselger i Norge. De vil imidlertid ikke si noe om hvor mange som faktisk har bestilt. Foto: Volkswagen
KAN BESTILLES: Elbilen VW ID.3 er av importøren spådd å bli en bestselger i Norge. De vil imidlertid ikke si noe om hvor mange som faktisk har bestilt. Foto: Volkswagen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dagen i dag er en merkedag for alle gamle og nye Volkswagen-entusiaster, og vi gleder oss til endelig å kunne dele prisene på ID.3 1st og åpne for bestilling for de første som har forhåndsbestilt ID.3 1st, sier administrerende direktør Ulf Tore Hekneby i Harald A. Møller AS fornøyd i en pressemelding onsdag.

Den norske Volkswagen-importøren har snakket den nye elbilen stort opp i årevis. VW ID.3 har blitt kalt den nye «Folkevogna» og spådd å bli årets store bestselger - begge deler av Harald A. Møller selv.

Både Bobla og Golf ble bestselgere både i Norge og i store deler av verden, og begge gjorde seg fortjent til tittelen «Folkevogn».

Det spørs imidlertid om elbilen ID.3 kan gjøre seg fortjent til det samme - prisene har foreløpig ikke blitt tatt godt imot av alle de interesserte. Fra og med i dag kan interesserte kunder forhåndsbestille bilen.

Hvor mange har egentlig bestilt?

Den første utgaven av VW ID.3 er versjonen med det større batteriet på 58 kWt, med bakhjulsdrift. Motoren på bakakselen yter 150 kW - eller 204 hk - og leverer et maksimalt dreiemoment på 310 Newtonmeter. Dette skal gjøre at bilen akselererer til 60 km/t på 3,4 sekunder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer