Nå kommer Skoda med SUV

Skoda Yeti skal vises på bilmessen i Genève.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis du drar kjensel på navnet Skoda Yeti er det kanskje fordi du har lest det på våre sider tidligere. Det var nemlig navnet på en konseptbil som ble vist for første gang på bilutstillingen i Genève i 2005 - altså for fire år siden. Den skulle vise hva slags tanker Skoda gjorde seg om sin fremtidige folke-SUV.

Ventet lenge

Nå nærmer ventetiden seg slutten for de som har ventet på produksjonsmodellen. I fjor omtrent på denne tiden annonserte vi at den skulle i produksjon, men vi var noe optimistiske med hensyn til lanseringstidspunkt.

Blir større

Nå bekrefter Skoda at bilen skal vises på bilutstillingen - nok en gang i Genève - tidlig i mars. Det er foreløpig svært sparsomt med data angående den nye SUV-en, men pressemeldingen forteller oss at den blir større en konseptmodellen, som vi her ser på bildene. Videre sier Skoda at bilen vil være egnet både til bykjøring og fritidsbruk. Vi anser som sannsynlig at den vil bli noe av en konkurrent til Nissan Qashqai, med valget mellom for- og firehjulsdrift.

Dette er en type bil som har vist seg å bli populær i det norske markedet. Det er derfor med spenning vi ser frem til å få se det ferdige produktet om få uker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer