Opel Grandland X

Nå satser Opel endelig på SUV igjen

Frontera og Antara floppet på markedet. Med Opel Grandland X starter tyskerne jakten på SUV-kundene.

OPEL GRANDLAND X: For første gang siden Frontera og Antera kommer Opel nå med en ordentlige SUV-er igjen. Alle foto: Opel
OPEL GRANDLAND X: For første gang siden Frontera og Antera kommer Opel nå med en ordentlige SUV-er igjen. Alle foto: Opel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jo da. Opel har riktignok Mokka i modellporteføljen, og Crossland X ble også nylig varslet. Nå SUV-ifiserer Opel ytterligere, og varsler nok en nykommer.

13 år etter at Opel gav opp produksjonen av Frontera og to år etter at den siste Antara ble produsert i Tyskland, kommer Opel med Grandland X.

Det skjer mye rundt Opel om dagen. I mars kunngjorde Peugeot (PSA) og General Motors at førstnevnte kjøper Opel for 18 milliarder kroner.

Opel har lenge samarbeidet med Peugeot, og det er dermed ingen overraskelse at Grandland X deler plattform med Årets bil i Europa 2017, Peugeot 3008.

Komplett modellprogram

«Opels modelloffensiv i 2017 er den største noen gang, og med Grandland X kompletterer Opel modellprogrammet med en familievennlig SUV lastet med moderne teknologi».

Slik starter Opel Norge sin pressemelding om nye Opel Grandland X. For at modellprogrammet skal bli helt komplett må vi nok vente til 2019. Da er det lovet en ny og enda større SUV fra PSA.

Grandland X er ventet til Norge i høst - ifølge Opel Norge, trolig rundt oktober-november. Bilen vises ikke for pressen før på bilmessa i Frankfurt, som er i september.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer