Nå slipper du bonustap

Har noen bulket bilen din og stukket av? En ny forsikringstype lover å gjøre frustrasjonen for de som utsettes for bulking og riping litt mindre.

Har noen bulket bilen din og stukket av uten å legge igjen navn og nummer, er det du som må ta hele regninga. Det er surt. Nå innfører Tryg en ny dekning i bilforsikringen Bil Ekstra - slik at du i alle fall slipper bonustap på slike skader. Foto: Per Ervland
Har noen bulket bilen din og stukket av uten å legge igjen navn og nummer, er det du som må ta hele regninga. Det er surt. Nå innfører Tryg en ny dekning i bilforsikringen Bil Ekstra - slik at du i alle fall slipper bonustap på slike skader. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få ting er så irriterende som når noen har bulket eller ripet opp bilen din og stukket av, uten å legge igjen kontaktinformasjon.

Da er det du som blir stående med regningen.

Enten kan du velge å betale for reparasjonene selv, eller du kan velge å bruke forsikringen din - men da medfører det bonustap. Tap av bonus betyr dyrere årspremie i mange år, og det koster deg dyrt.

Nå kommer Tryg med en ny "bulkeforsikring". I bilforsikringen Bil Ekstra innføres det en ny dekning som ikke gir bonustap om noen skader bilen din mens den står parkert.Ifølge Lise Norstrøm, bilskadesjef Tryg Forsikring, koster en gjennomsnittlig parkeringsskade mellom 7.000 og 10.000 kroner, i tillegg til bonustap og egenandel.

– Det er noe som er svært irriterende, at du skal tape på en feil som andre hargjort. Dette har vi nå tatt på alvor og gjort noe med, sier Nordstrøm til DinSide.

Les også: - Den skyldige så meg inn i øynene, satte motorsykkelen i gir, og stakk

Den nye dekningen gjelder ikke alle

Som nevnt over gjelder den nye dekningen kun for Trygs kunder med Bil Ekstra forsikring, som er den mest omfattende bilforsikringen til Tryg. Alle kunder som i dag har denne forsikringen vil med andre ord omfattes av endringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer