Naken Porsche Cayenne

Mange har en mening om Cayenne. Porsche kommer med en ny modell neste år og til og med hybridbil er på trappene.

Foto: Automedia
Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi regner i hvert fall med at Cayenne skal vises til sommeren. Ryktene sier at den kun kommer som 2011-modell, men vi renger med det betyr at de første bilene leveres på høsten neste år, og at den da vises på sommeren.

Porsche jobber på spreng med å få klar sin nye Cayenne, og det er åpenbart at de nærmer seg slutten når kamuflasjen er såpass beskjeden som dette. Det første som kan sies nå etter at de store kamuflasjedekslene er tatt vekk, er at den virker slankere og mye mer renskåret i designet. Likevel skal den bli litt større enn dagens i ytre mål.

En av spionfotografene skal også ha fått et glimt av interiøret og kunne melde tilbake at man kan se tydelige "spor" av Panamera innvendig.

Motorer

Den nye Cayenne-modellen vil bli utstyrt med flere motorer, men bortsett fra hybridvarianten kommer det antagelig ingen voldsomt store overraskelser.

Vi regner med at det er motorene fra Panamera som kommer først. Det vil si V8 bensinmotor uten turbo og 400 hestekrefter, og samme motor med to turboladere og 500 hestekrefter. I tillegg kommer folkevognmotoren med dieseldrift og 240 hestekrefter og 540 newtonmeter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer