Skråblikk:

Når bilen «tar» deg

Det er tid for bilbytte. Det må bli noe elektrisk – på flere måter. Men hva i alle dager skal man velge?

HVA NÅ?: Redaktøren lurer på hva han skal kjøpe av bil. Illustrasjonsfoto: NTB/SCANPIX
HVA NÅ?: Redaktøren lurer på hva han skal kjøpe av bil. Illustrasjonsfoto: NTB/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er en tid for alt. Selv når man har kvittet seg med bilen man har lagt sin elsk på. Så spørs det om gresset er grønnere på den andre siden. Selv jeg har innsett at jeg må bite i gresset og tenke grønt ...

Vi tester nær sagt alt det som finnes av ytterligheter i bilverdenen. Vi har vært på tur med alt fra ørkenreven Ford Ranger Raptor, kost oss glugg i hjel med verdens beste cabriolet, Bentley Continental GTC, sett på elleville stasjonsvogner og vi har kjørt langt og lenge med Norges mest populære biler for øyeblikket – Tesla Model 3, Model X, Jaguar i-Pace, Audi e-Tron og Mercedes-Benz EQC. Vi har testet tilbake-til-røttene-bilen Alpine A110 og lagt vantene på nye ladbare utgaver av Passat GTE og BMW 330e.

Så har vi blitt sjarmert av den lille elbilen Honda e. Honda som i sin tid hadde et supertak på oss nordmenn med blant annet Civic, Accord og ikke minst CR-V. Til de forsvant mer eller mindre fra kartet. Borte som en tusenlapp i bomringen.

Gammel moro

På slutten av 80-tallet ble jeg selv hekta. Broder’n hadde først en Prelude og så en Accord, som jeg kjørte støtt og stadig – fordi han selv skulle på party og trengte sjaffør rundt på de utroligste nachspiel ute på flatbygda...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer