Når kulda setter inn

Den nye hardtopen til Audi TT Roadster løfter sverd mot både vær, vind og støy. Prisen for denne smule luksus er satt til snaue 30.000 kroner ved lansering kommende vinter.

Når kulda setter inn

I desember skal det være duket for lansering av den nye hardtopen til Audi TT Roadster. Nybakte TT-eiere kan da velge mellom å kjøre åpen bil eller med vanlig kalesje, eller de kan stenge vinteren fullstendig ute med en hardtop.

Ikke bare vær og vind

I følge den norske Audi-importøren vil ikke den nye hardtopen bare beskytte føreren mot lunefull metrologi. Nyvinningen skal også ha gode støyisolerende egenskaper, og dermed gi forbedret komfort. Det har også lykkes Audi å konstruere hardtopen aerodynamisk nok til at luftmotstanden blir identisk med coupe-versjonen.

Funksjonell

I følge produsenten skal funksjonalitet så vel som estetikk være ivaretatt. Hardtopen er laget av en aluminiumsramme med plastdeksel og lakkeres i samme farge som bilen. Konstruksjonen bidrar blant annet til å forbedre stivheten i karosseriet. Audi skryter også av at den skal være enkel å montere. Dessuten er sikten bakover ivaretatt av en oppvarmbar bakrute.

Til gammel og ny

I første omgang vil hardtopen kun bli tilbudt nye kjøpere. I slutten av desember kan hardtop bestilles til alle nye Audi TT Roadstere. Prisen er fastsatt til 26.400 kroner, ferdig lakkert og inkludert trekk for transport og oppbevaring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer