Når størrelsen ikke teller

Maxum 2500 SCR er fullt trailbar og ikke lenger enn 25 fot på kjølen. Skipet strekker seg likevel langt for å tilfredsstille bortskjemte båtkjøperes krav til fasiliteter.

- De fleste trailbare (mulig å frakte på landevegen med tilhenger, red. anm.) cruiserne har mer til felles med en liten, trang dagsturbåt enn en virkelig cabincruiser, forteller Maxum. Som om vi skulle sagt det selv. For selv om kabinen knapt nok kan brukes som stuverom, skryter både pompøse brosjyrer og selvhøytidelige selgere av bokomfortens fortreffelighet. I følge Maxum vil nyheten 2500SCR forandre dette bildet: Liten båt skal ikke lenger være synonymt med trang båt.

Behov som skal tilfredsstilles

Kabinen skal, i følge amerikanerne, være sjenerøs på takhøyde og tilby spiseplass til fire voksne personer. Men maten skal også tilberedes. Derfor har Maxum utstyrt byssa med kokeplater, kjøleskap, kjøkkenkum, innebygd søppelbøtte og, i ekte amerikansk ånd, mikrobølgeovn. Alt som standard. Etter endt måltid er heller ikke toalett med elektrisk spyling å forakte. Toalettrommet byr også på dusj og servant.

Nye Maxum 2500SCR er også en overnattingsbåt. Soveplassen er konstruert som en V-køye, med stuverom under madrassene. Dessutten finner du detaljer som leselys og høyttalere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer