Når utseendet teller

Du trenger ikke skamme deg over at utseendet teller.

Når utseendet teller
Publisert
Sist oppdatert

Volvo har nå sett seg lei av at andre skal gjøre bilene deres mer sporty. Selskaper som Heico Sportiv og Evolve har spesialisert seg på nettopp å gjøre ulv av får, men nå skal Volvo ta hånd om saueflokken sin selv.

Skal det være en 60-serie?

I sommer var vi på lanseringen av Volvo S60, og for ikke lenge siden var det V60 som ble prøvekjørt. S60 lanseres i disse dager, og V60 kommer på veiene i november en gang. Felles for begge prøvekjøringene var at vi fikk rattet en svært fin kjøremaskin, vel å merke for de som er i kundegruppen. De er først og fremst små familier, eller firmabilkunder, men også blant disse finnes kjøpere som vil ha en bil med sporty utseende og sporty kjøreegenskaper.

Svaret er R-Design

Det er her Volvo nå gjør grep. Under bilutstillingen i Paris viser Volvo frem 60-serien med R-Design. Disse må ikke blandes med de R-modellene Volvo hadde for noen år tilbake, modeller som ikke bare var design, men som siktet på de som ville ha det heftigste som var mulig å få i en Volvo-innpakning. R-Design skal by på noe mindre brutalt, men mer atletisk enn hva de vanlige S- og V60 har å by på. Dette til tross for at nye 60-serien har fått enormt god mottagelse og omtale i original utførelse..

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer