Neste 3-serie kabriolet

Nye 3-serie er ventet på banen til neste år, og kabrioleten vi viser nå vil kanskje drøye inntil 2006 før den er på markedet.

Publisert
Sist oppdatert

På de spennende bildene kan det se ut som taket er av fast type, ikke kabriolet-duk. Sannsynligvis er det vinterhabitten som er ute på test, det vil si et fast tak som erstatter kabriolet-duken om vinteren. Denne løsningen har dagens 3-serie kabriolet.

Konservativt

Mange bilprodusenter har valgt løsninger med et fast tak som folder seg sammen og pakkes i bilens bagasjerom. Disse løsningene fungerer godt i praksis og har klare fordeler med hensyn til støy og innbruddsikkerhet. Ulempene er små bagasjerom med taket nede, ekstra vekt og en litt klumpete hekk for å få plass til taket.

Bildene viser en 3-serie med alt annet enn klumpete hekk, og det er overveiende sannsynlig at BMW har lagt så stor vekt på ulempene at stofftak blir løsningen for 3-serie.

Ikke 4-serie

Da vi viste spionbilder av nye 3-serie sedan ble det spekulert i at todørsvariantene ville bli gitt betegnelsen 4-serie. Ryktene i dag tenderer i følge Automedia til at det ikke blir noen 4-serie, men en 3-serie med mange modellvarianter. Grunnen skal være at Rover sitter på rettighetene til betegnelser som 418 og 420.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer