Neste Audi Q7 avslørt

Neste generasjon Audi Q7 har vært en godt bevart hemmelighet, inntil nå.

AVSLØRT: Her kjøres en nesten helt utildekket Audi Q7 av en testfører, og blir knipset av Autimedias fotograf. Etter ni år er kjempe-SUV-en klar for en etterfølger. Foto: AUTOMEDIA
AVSLØRT: Her kjøres en nesten helt utildekket Audi Q7 av en testfører, og blir knipset av Autimedias fotograf. Etter ni år er kjempe-SUV-en klar for en etterfølger. Foto: AUTOMEDIA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våre spionfotografer i Automedia har nemlig sendt oss ferske bilder av et nesten utildekket eksemplar et sted i Sør-Europa.

Hvorvidt navnet fortsatt skal være Q7 er forøvrig ikke bekreftet, men så langt antar vi det. Dette er uansett en bil som er ment å konkurrere om kundene til BMW X5, Mercedes-Benz M- og GL-klassen.

La oss heller ikke glemme nye Volvo XC 90.

Visste den kom

Det er ikke første gangen vi ser spionbilder av denne bilen - faktisk ble den observert i tospann her i landet, sannsynligvis tilbake fra testkjøring i Nord-Sverige. Da dreide det seg imidlertid om biler som var så maskert at vi fant det lite interessant å publisere bildene.

Men nå er det ganske annerledes - bilen vi ser her er så å si utildekket og har bare noe maskeringstape ved lykter og grill.

Les også: Dette kan bli Audis konkurrent til BMW X6!

Om bilen ellers vet vi jo ikke så mye, men at den kommer med motorer av den nye og mer sparsommelige generasjonen, er sikkert. Likeledes er det ikke vanskelig å gjette at den kommer som hybrid - og sannsynligvis også som ladbar hybrid. Det har de jo nylig vist at de behersker; du kan for eksempel lese vår test av A3 Sportback e-tron her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer