Neste BMW 7-serie på vei

Spionkameraene har observert det nye BMW-flaggskipet.

HANS MAJESTET 7: BMWs flaggskip, 7-serien, nærmer seg et nytt generasjonsskifte. Våre spionfotografer i Automedia har snnekret sammen denne illustrasjonen basert på observasjoner de har gjort under BMWs test-økter ute i felten. Uansett vil ikke bilen være vanskelig å kjenne igjen når den blir lansert. Foto: AUTOMEDIA
HANS MAJESTET 7: BMWs flaggskip, 7-serien, nærmer seg et nytt generasjonsskifte. Våre spionfotografer i Automedia har snnekret sammen denne illustrasjonen basert på observasjoner de har gjort under BMWs test-økter ute i felten. Uansett vil ikke bilen være vanskelig å kjenne igjen når den blir lansert. Foto: AUTOMEDIA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Illustrasjonen risikerer ikke å skille seg vesentlig fra det endelige resultatet og vil heller ikke forbløffe dem som kjenner dagens BMW 7-serie.

Det neste flaggskipet fra BMW skal være klart i løpet av året - for vår del regner vi med première på bilutstillingen i Frankfurt til høsten - og den vintertestes nå på harde livet i nordskandinaviske landskap.

De første bildene som viser formen

Spionbildene vi ser nedenfor er de første vi har sett uten maskerende plastpaneler, men psykedelisk maskeringsfolie er fortsatt på plass.

Bildene er tatt i gryningen i nærheten av BMWs test-anlegg nord i Sverige - ikke langt fra der vi selv har vært og både kjørt og fotografert helt andre prototyper.

Forskjellen

Automedia som har tatt bildene, skriver at bilens ytre er ganske forskjellig fra dagens modell, noe vi for vår del slett ikke er enige i.

Da tror vi mer på utsagnet om at bilen vil bli basert på en kraftig oppdatert plattform. BMW foretar drastiske endringer i måten de bygger bilene på for å holde tritt med det stadig økende miljø- og klimafokuset med de normer og krav som følger med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer