Neste Honda Accord avslørt

Honda presenterer ny design og ny miljøteknologi. Men vil det være nok?

De kan gjerne kalle den konsept, men at 2013 Honda Accord Coupe Concept viser hvordan designen på neste Accord skal være, er det ingen tvil om. Foto: Honda
De kan gjerne kalle den konsept, men at 2013 Honda Accord Coupe Concept viser hvordan designen på neste Accord skal være, er det ingen tvil om. Foto: Honda Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Honda har det tøft for tiden, og ikke bare på det norske markedet. Det kan virke som om produsenten mangler en sammenhengende og helhetlig produktstrategi. Imidlertid er den japanske produsenten fortsatt kjent for å være god på motorteknologi og nyter et godt rykte når det gjelder driftssikkerhet.

Noe tafatt

Men bortsett fra den nyeste Honda Civic, som vi prøvekjørte for få måneder siden, og den praktiske småbilen Jazz, som også kommer i en hybrid-utgave, er det ikke mye dynamisk over modellprogrammet om dagen. Vi testet nylig dagens Honda Accord og måtte konkludere med at den ikke når opp blant de mest aktuelle bilene i klassen.

Neste generasjon Accord

Derfor er det interessant når Honda viser det som vil bli den helt nye aktøren til merket i mellomklassen. Accord har i 36 år vært en sentral modell for Honda og har til tider vært en av de mest populære i mellomklassen. Bilen som er vist i Detroit har fått navnet Honda Accord Coupe Concept, men den viser helt klart designretningen Honda har valgt, som er en forlengelse av den eksisterende. Sansynligvis vil produksjonsutgaven, som kommer til å bli vist i løpet av året, være svært lik denne konseptbilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer