Neste M3 får V8

Det er ikke lenge siden vi viste dere bilder av ny 3-serie kabriolet. Da kunne dere også se et manipulert bilde av bilen.

Publisert
Sist oppdatert

Igjen har vi bilder fra Nürburgring og denne gangen er det kommende M3 kabriolet som er fanget på film. Utifra bildene ser man at neste kabrioletgenerasjon av BMW 3-serie er utstyrt med et ståltak i stedet for kalesje.

V8

Dette blir også første M3 med V8-motor, og den har dermed kommet opp på nivå med forrige M5. V8-motoren som antas å yte 400 hestekrefter må ikke forveksles med den forrige motoren i M5. Denne V8-eren er meislet ut fra V10-motoren som sitter i ny M5 og er meget lett. Eventuelt vil M3 CSL som i dag få litt sterkere motor enn det en vanlig M3 har. Vi regner med at 0 til 100 vil leveres på under 5 sekunder.

Bakhjulsdrift er en selvfølge og manuell girkasse blir standard. Se ikke bort fra at SMG-kassen med syv gir også kan bli tilgjenglig her.

Den nye M3-modellen får alt det kjente M-utstyret med spesielle felger, M-emblemer rund baut, stort luftinntak i fronten og litt diskré styling.

M3 er ikke ventet på markedet før i 2006.

Store spionbilder av M3-kabriolet finner du her

Flere spionbilder av 3-serie kabriolet finner du her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer