Neste Mercedes-Benz E-klasse avslørt!

Den nye E-klassemodellen hadde overraskende lite kamuflasje da den ble avslørt av spionfotografene.

NÆRMERE S: Neste E-klasse vil sannsynligvis bli litt større og lettere enn dagens modell. Regn med bedre bakseteplass. Foto: AUTOMEDIA
NÆRMERE S: Neste E-klasse vil sannsynligvis bli litt større og lettere enn dagens modell. Regn med bedre bakseteplass. Foto: AUTOMEDIA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den forbindes av mange med taxi, men den er like fullt en av tidenes største suksesser i premiumklassen.

Mercedes E-klasse og dens forgjengere har en historikk som strekker seg tilbake til 50-tallet og de såkalte «Ponton»-modellene, og det er nå snart tre år siden vi for første gang testet dagens generasjon E-klasse.

Det betyr at det nærmer seg tid for utskiftning av den fortsatt like populære modellen.

Våre spionfotografer i Automedia har vært så heldig å komme over et eksemplar av den nye modellen under uttesting i Tyskland, og for en gangs skyld er den bare moderat kamuflert, hvilket gjør at vi får et godt inntrykk av hvordan den kommer til å se ut.

Modulær arkitektur

Våre spioner har tidligere observert nykommeren under et falskt C-klasse-karosseri, men slektskapet mellom den kommende E-klassen og den relativt nye C-klassen går dypere enn som så. Nye E blir nemlig den første modellen i den «øvre mellomklassen» til Mercedes som blir basert på den nye MRA-plattformen, en modulerbar arkitektur for bakhjulsdrevne modeller.(«overklassen» hos Mercedes-Benz er begrepet som er forbeholdt modeller som S-klasse og den kommende GLS).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer