Neste Mercedes C-klasse på vei

Våre spionfotografer har knipset neste Mercedes C-klasse under vintertesting.

FORUTSEENDE: Dette bildet tok vi i Genève for nesten to år siden. Det er tydelig at designretningen lå bortimot klar allerede. Denne bilen er stilstudien F800, og har C-klasse-dimensjoner. Automedia antar neste C-klasse blir kraftig inspirert av denne. Foto: Knut Moberg
FORUTSEENDE: Dette bildet tok vi i Genève for nesten to år siden. Det er tydelig at designretningen lå bortimot klar allerede. Denne bilen er stilstudien F800, og har C-klasse-dimensjoner. Automedia antar neste C-klasse blir kraftig inspirert av denne. Foto: Knut Moberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det manipulerte bildet på forsiden viser hvordan Automedia ser for seg at den kommende C-klassen som ventes i 2014, vil se ut. I etterkant har de også kommet nær nok innpå bilen - riktignok tungt kamuflert - til å få tatt bildene du kan se i fotoalbumet nedenfor.

Oppgradert i fjor

Nå er det faktisk ikke engang et år siden dagens C-klasse fikk en kraftig oppgradering, men ytterligere to år og erstatningen vil komme ganske naturlig. (Les om vår prøvekjøring av fornyede Mercedes C-klasse her).

Ny designretning

Det er sannsynlig at den kommende mellomklasse-Mercedesen vil integrere en rekke av de stilelementer Mercedes har presentert på diverse konsepter de siste årene, og da spesifikt stilstudien F800 - som du kan lese vår brede omtale av her. Den ble for øvrig vist i form av en ladbar hybrid, og det er jo ikke utelukket at neste C-klasse vil kunne leveres med en slik drivlinje.

Spionbildene fra Automedia:

Lek med linjer

I forhold til tidligere design er det første man legger merke til hvor mye mer flytende og buede linjer denne inneholder. Her viker den relativt klassiske designen på dagens modeller for det designerne har bestemt seg for at skal være fremtidsrettet, "organisk" design. Den er også nærmere å bli en realitet fordi de nyeste produksjonsteknikkene gjør det stadig lettere å "leke" med ulike flaters samspill - konvekse og konkave - og med øvrige kontraster i linjeføringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer