Viser konseptet Engelberg Tourer i Genève

Neste Mitsubishi Outlander får lang rekkevidde

Den røslige ladbare hybriden er etter alt å dømme en forløper til neste generasjon Outlander PHEV, som ventes til neste år. Blant annet skal den kunne kjøre sju mil på bare strøm.

LITT VOLDSOM: Om den massive fronten videreføres til Outlander vites ikke, men at neste generasjon ladbar hybrid hos Mitsubishi er klart. Engelberg Tourer, som tiltrekker seg oppmerksomhet på bilmessen i Genève, tror vi ikke blir det endelige navnet på bilen. Foto: Jamieson Pothecary
LITT VOLDSOM: Om den massive fronten videreføres til Outlander vites ikke, men at neste generasjon ladbar hybrid hos Mitsubishi er klart. Engelberg Tourer, som tiltrekker seg oppmerksomhet på bilmessen i Genève, tror vi ikke blir det endelige navnet på bilen. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden Mitsubishi lanserte den ladbare Outlander i 2013, som et unikt, ladbart tilbud i SUV-klassen, har japanerne hatt en formidabel suksess med modellen her i landet.

I fem år har modellen tronet blant de mest solgte SUV-ene og er den mest solgte ladbare hybriden her i landet. Så langt i 2019 er Outlander suverent mest solgte SUV og mest solgte ladbare hybrid - og fjerde mest solgte bilmodell etter Golf, Nissan Leaf og BMW i3.

Den nå over fem år gamle modellen nærmer seg ubønnhørlig slutten på sin livssyklus og vil i løpet av 2020 erstattes av en ny generasjon Outlander, med en oppgradert ladbar hybriddrivlinje.

Oppkalt etter skisted

Det gjør det ekstra interessant å se nærmere på konseptbilen de nå viser på bilmessen i Genève, med det snodige navnet Engelberg Tourer. Den japanske produsenten kan fortelle at Engelberg er et skisted sentralt i Sveits som tilbyr panoramautsikt, så vel som preparerte løyper og off-piste nedfarter med høy vanskelighetsgrad.

Litt mer relevant for en framtidig potensiell bilkunde: Mitsubishi forteller at denne bilen gir et inntrykk av produsentens nye designretning. Stylingen etterstreber å gi inntrykk av at dette er en bil full av kraft og driftssikkerhet, ifølge pressemeldingen som ble sendt ut i forkant av bilutstillingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer