Neste, større Skoda Octavia

Nå er ventetiden snart over: En helt ny og mye større Octavia er på vei.

Nye Skoda Octavia skal ifølge våre eksperter bli hele 480 centimeter lang - altså snakker vi VW Passat/Ford Mondeo-størrelse. Forgjengeren befant seg et sted mellom Golf og Passat i utvendig størrelse. Foto: Automedia
Nye Skoda Octavia skal ifølge våre eksperter bli hele 480 centimeter lang - altså snakker vi VW Passat/Ford Mondeo-størrelse. Forgjengeren befant seg et sted mellom Golf og Passat i utvendig størrelse. Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skoda Octavia er blitt en gammel traver og en av favorittbilene til de som hovedsaklig er ute etter mye bil for pengene, noe vi for vår del forstår veldig godt.

Les vår test av nyeste generasjon her

Mellom klassene

Om Octavia har vært en utpreget "fornuftsbil", har den også vært litt vanskelig å kategorisere, et sted mellom kompaktklassen og mellomklassen, i likhet med en bil som Volvo V50. Mens V50 har vært basert på Ford Focus-plattform har Octavia vært bygget på plattformen til VW Golf. Men den har samtidig, takket være ganske store overheng, hatt en karosserilengde opp mot mellomklassen - uten helt å nå opp dit.

Den har også vært kjent for å ha svært god bagasjeplass.

NYHET: Skoda Superb 4Drive

Bildeserie 1:

Spionbilder

Volkswagenkonsernet har annonsert at neste generasjon Skoda Octavia skal presenteres i november - det er altså ikke lenge til. Nå har vi mottatt de bildene vi kan vise her fra våre spionfotografer i Automedia - to serier med bilder av to, nesten helt avkledde sedan/kombi-modeller i kledelig om enn noe skittent blått.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer