Nintendo fra baksetet?

Lange bilturer er ikke nødvendigvis morsomt for noen av oss. Spesielt kan det fort bli kjedelig for de små i baksetet. Nå har leketøyprodusenter engasjert seg i utforming av biltilbehør.

Publisert

Nintendo og LEGO er to av de store leketøyprodusentene som har vært med og utviklet løsninger for lek og underholdning til baksetepassasjerene. I samarbeid med utstyrsleverandører til bilbransjen, har de kommet fram til to forskjellige og spennende løsninger.

Bygg LEGO på E6

Lego lanserte sin lekeløsning på bilutstillingen i Detroit siste uke. Den er utviklet i samarbeid med interiør-leverandøren Johnson Controls, og har fått navnet PlaySeat. PlaySeat installeres i seteryggen til forsetene, slik at den kan slås opp og ned etter baksetepassasjerens behov. Dette er et aktivitetssenter som inkluderer et skrivebord til tegning og skriving, en LEGO bygge-matte, koppeholdere, oppbevaringsrom for LEGO-klosser, tegnesaker, bøker og andre leker. Lekesettet er klart til å innta markedet, og er i første omgang tiltenkt litt større biler, som for eksempel flerbruksbiler.

Nintendo på tur

Nintendo er litt mer ambisiøs og high-tech i sin leke-løsning, og kanskje kan de tiltrekke bredere aldersgrupper enn kun barn under tolv. Som vi egentlig kan forstå ut i fra Nintendo sin natur, har de har satset mer på skjerm-basert underholdning. Aktivitetssenteret inneholder en 6.4-tommers skjerm som er vendt mot baksetepassasjerene, en videospiller og videospill-utstyr som er integrert i en midtkonsoll, som etter sigende skal ha den egenskapen å gli naturlig inn i interiøret ellers. Og med en slik installert er det bare å snurre film eller la seg omfavne av videospillenes fascinerende verden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer