Nissan Leaf med norsk teknologi

Hallo, det er bilen din som ringer.

Foto: Nissan
Foto: Nissan Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å se seg blind på eventuelle ulemper ved at bilparken kommer til å elektrifiseres. Hva med fordelene, for dem er det også mange av. En av de store brukerfordelene med morgendagens biler er at du kan kommunisere med dem. Det kan du ha stor glede av.

Nissan Leaf kåret til Årets Bil i Europa

Når bilen ringer...

Når Nissan Leaf kommer på det europeiske markedet, så er norsk teknologi implementert. I Europa vil nemlig alle Leaf inneholde teknologi signert av Telenor gjennom systemet Telenor Connexion. Dette er et kommunikasjonssystem som sikrer kommunikasjonsflyten mellom bilen og Nissans datasenter. Teknologien er av Nissan døpt Carwings.

Nissan Leaf: DinSide gir terningkast seks

Du styrer

Systemet har også brukermessige fordeler. Med dette kan eieren overvåke forskjellige statuser, blant annet med tanke på lading. Her kan du til enhver tid se hvor mye strøm du har på batteriet, forskjellige temperatursituasjoner, og andre brukervennlige funksjoner. Skulle du ønske 20 grader inne i bilen klokken syv om morgenen, så kan du via mobiltelefonen, eller en PC, stille inn ønsket temperatur og klokkeslett. Strøm til oppvarmingen får bilen gjennom ladekabelen, så det går aldri ut over batterikapasiteten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer