Nissan Pathfinder prøvekjørt

Nissan er ferd med å etablere seg som et merke med et stort program firehjulstrekkere. X-Trail, King Cab, Pathfinder, Patrol og Murano burde gjøre at det finnes noe for de fleste lommebøker og behov.

Publisert
Sist oppdatert

KVITFJELL (DinSide Motor): For å ta en liten oppsummering først vil X-Trail fortsette som før. King Cab vil etter hvert bli byttet ut med en ny pick-up som baserer seg på Pathfinder. Den vil hete Nissan Navara og vil også få samme motor som Pathfinder. Patrol har fått litt mer effekt og dreiemoment, men vil eksistere i nåværende form en stund til. Dette er en terrengarbeidshest og har ikke tilsvarende kjøreegenskaper som Pathfinder og Toyota Land Cruiser. Murano er også helt ny og den kommer vi tilbake til. Murano leveres kun med en 3,5-liters V6 motor med 234 hestekrefter.

Stor

Selv om Pathfinder blir posisjonert som en mindre bil enn Patrol er den like stor som Land Cruiser og Pajero. Land Cruiser er 4,81 meter, Mitsubishi Pajero er 4,78 meter og Pathfinder er 4,74 meter lang. I tillegg til at det gir grei plass både i forseter, bakseter og bagasjerom gjør det også at bilen klarer kravet som varebil klasse 2. En mikroskopisk utstyrt Pathfinder varebil koster 337.600 kroner, mens første fullt brukbare koster 394.200 kroner. Dyreste varebil med alt utstyr koster 486.100 kroner. Importøren av Nissan regner med et salg av 550 Pathfinder i år og at 80 prosent av dem vil være varebil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer