Nissan Pulsar med hyggelige priser

En helt ny Golf-konkurrent.

NY GOLF-KONKURRENT: Det er vanskelig å kalle Nissan Pulsar (bildet), noe annet - VW Golf er den suverent mest solgte modellen og den andre bilprodusenter måler seg opp mot. Om Pulsar vil lykkes, gjenstår å se - men prisene, fra 218.000 kroner, ser hyggelige ut. Foto: NISSAN
NY GOLF-KONKURRENT: Det er vanskelig å kalle Nissan Pulsar (bildet), noe annet - VW Golf er den suverent mest solgte modellen og den andre bilprodusenter måler seg opp mot. Om Pulsar vil lykkes, gjenstår å se - men prisene, fra 218.000 kroner, ser hyggelige ut. Foto: NISSAN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er oppsiktsvekkende at Nissan er tilbake i Golf-klassen. Og det med et modellnavn som dukket opp første gang for 36 år siden.

Fra 218.000 kroner

Og nå er prisene klare. Nye Pulsar starter på 218.000 kroner.

Det er en lav pris for en bil som lover å være av de største og romsligste i kompaktklassen - og med en rimelig sprek motor.

Men, som vanlig: Det er en offisiell innstegspris, og «alle» vet at i praksis er det ingen som betaler det for en ny bil. Om ikke annet så fordi noen ekstrautgifter alltid følger med. De færreste unnlater for eksempel å bestille metallic lakk - her koster den for øvrig helt akseptable 6.000 kroner.

Rimeligste versjon har en 1.2-liters bensinmotor på 115 hestekrefter. Denne er koblet til en manuell sekstrinns girkasse. og koster da 218.000 kroner. Med automat blir prislappen 233.000. Dieselversjonene - 1,5 liter på 110 hester, starter på 228.000 kroner.

I forbindelse med lanseringen tilbyr Nissan en del utstyrspakker til halv pris.

Dette må sies å være hyggelige priser. Som vi ser har innstegsversjonene gode ytelser - i hvert fall er våre erfaringer med de

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer