Nissan Qashqai fornyes

Norges femte mest solgte bilmodell får allerede en generell oppgradering.

Nissan Qashqai fornyes
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at Nissan traff blink da de lanserte crossoveren Qashqai tidlig i 2007 og lenge fikk da heller ikke Nissan til å levere biler i takt med etterspørselen. Cirka en halv million Qashqai og Qashqai +2 er blitt levert så langt. Idag er Qashqai Norges femte mest solgte bil og det er tydelig at krysningen mellom romslig kompaktbil og høyreist og praktisk, SUV-lignende karosseri, har slått an. For øvrig har Peugeot suksess med sin 3008 som bygger på et lignende konsept

Ny front m.m.

Det nye med 2010 modellen av både Qashqai og Qashqai +2 er ikke bare fronten, som har fått nye lykter, ny støtfanger, panser og grill. Også hekken er noe endret med nye baklys som har fått aerodynamisk utforming selv om fasongen er maken. Dessuten har Nissan introdusert dioder i baklyktene.

Videre tilbyr Nissan to nye farger på Qashqai og likeledes to nye femekers lettmetallfelger både i 16- og 17-toms utførelse.

Oppgradert interiør

Interiøret er også blitt oppgradert; instrumentene skal ha fått bedre lesbarhet og det er kommet en ny kjørecomputer som er posisjonert mellom de to hovedinstrumentene. Det er kommet belysning i fotbrønnene. Små, praktiske rydderom er blitt tilføyd i konsoll og under dashbord. I Tekna-utførelse får man nå Bose-høyttalere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer