Nissan Tone

Minifleksibilene er en voksende klasse og vil om et par år bestå av en rekke spennende bilmodeller.

Publisert
Sist oppdatert

Nissan har planer om å bygge en ny liten bil med plass til fem personer og med en anntatt salgsstart i 2006.

Lurt nøkkelsystem

I likhet med Micra vil også Tone få det smarte nøkkelsystemet som gjør at du kan gå med nøkkkelen i lomma hele tiden. Bilen låser seg opp av seg selv og kan startes uten fysisk å bruke nøkkelen.

Sportslig

En produksjonsmodell av Tone vil nok ikke bli utstyrt med 17-tommers felger, men målene kan bli de samme. Tone er drøye fire meter lang og har en akselavstand på hele 2,6 meter som er det samme som på Toyota Corolla. Tone er en del høyere enn en vanlig småbil og bak rattet har du en litt høyere sitteposisjon. Nissan understreker at konseptbilen er sportslig og at den derfor er utstyrt med sportseter foran, treeket ratt og børstet aluminium i midtkonsollen. I midtkonsollen har den også en skjerm med navigasjonssystem. Det er dessverre ikke opplyst noe om motoralternativer.

Ny klasse

Minifleksibilene utgjør en hurtig voksende klasse og vil om kort tid utgjøre Fiat Idea, Opel Meriva, Renault Modus, Peugeot 1007, og om litt, også Nissan Tone.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer