Nissans eventyrlige verden

Nei, Nissan er ikke kjedelig. Nissan er spennende. Og viser det.

Publisert
Sist oppdatert

LISBOA (DinSide Motor): Vi har opplevd Nissans imponerende verden på nært hold, og det setter tingene litt på plass i forhold til det inntrykket man til daglig har av merket her i Norge.

Originalt

Vi fraskriver oss fra start ansvaret for at artikkelen er av "hummer og kanari"-typen; det var slik opplegget var... lagt opp. Hvilket opplegg? Jo, Nissan 360 - verken nybillansering eller utstilling, men en slags "bli-kjent"-aksjon via inviterte media - deriblant oss i DinSide. Vi vil her dele de sterkeste av våre inntrykk med leserne.

Nissan 360: Full oversikt

Det var i San Francisco, i 2004, at Nissan første gang viste seg frem som global produsent av en stor varietet av kjøretøyer. Begivenheten ble døpt Nissan 360 (det vil si 360 grader, altså full oversikt), og nylig ble arrangementet repetert på Portugals atlanterhavskyst. DinSide var blant de få norske som fikk overvære begivenheten, og det var ikke bortkastet tid.

 • Store bilder av bilene på Nissan 360 kan du se her.
 • Superbil

  Av de mest spennende aktivitetene kan vi nevne prøvekjøringen av Nissan GT-R, et monster på hjul (0 til 100 på 3,8 sekunder), som utfordrer superbiler med langt mer prestisjefylte merkenavn. (Les om denne opplevelsen her).

  For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer