Årets Barskeste Bil 2021

- Noe av det råeste

De råeste bilene som kom til Norge i år.

ÅRETS BIL: Dette var reaksjonene etter at Polestar 1, Porsche Taycan og Aston Martin ble prøvekjørt. Video: Rune M. Nesheim / Embla Hjort-Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under den tradisjonelle kåringen av Årets Bil kan leserne stemme på absolutt alle nye bilmodleller som kommer til Norge i løpet av året. De kan stemme med både hjerne og hjertet og dere kårer Folkets Favoritt.

Da avtemningen ble avsluttet i forrige uke, hadde Porsche fått nest mest stemmer. Aston Martin havnet som nummer 5 og Polestar 1. som nummer 19 av 32 nominerte biler.

Når juryen kommer sammen for å plukke 10 kandidater som skal bli med oss på den tradisjonelle testdagen på Rudskogen Motorsenter, faller de råeste, mest upraktiske og ofte tørste og dyre rett utenfor de 10 nominerte til selve Årets Bil-kåringen.

Men dette er også biler som fortjener å skinne. Det er ofte her den aller nyeste teknologien tas i bruk i ekstrem form, før erfaringene dukker opp på vanlige biler. Derfor er de viktige, og derfor har vi for tredje år på rad også kåringen Årets Barskeste Bil.

Under denne, litt åpne kategorien kan vi finne alt fra lave sportsbiler til store SUV-er. Det første året vant Mercedes G-klasse over Lamborghini Urus og Audi Q8. I fjor var det Porsche 911 som stakk av med seieren foran Bentley Continental GT og BMW 8-serie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer