Noen tekniske fakta

Ikke ille pris for mye image vil mange mene - Cooper koster fra 221.000 kroner. Fartsstriper koster ekstra.

Publisert
Sist oppdatert
Noen tekniske fakta


Vår testbil er en Mini Cooper med 115 hester på forhjulsdrift. Standardutstyr innbefatter airbag, elektriske speil og oppvarmet dørlås, hvitt tak og hvite speil, varseltrekant, askebeger og lighter (ja, dette er en av bilene som fortsatt kommer med sigarettenner), oppvarmede forseter, lyktespylere, antispinn og tractionkontroll, CD og radio. Startprisen er 221.000 kroner.

Farger og interiør

For fartsstripene på panseret må vi ut med 960 kroner ekstra. Metalliclakken koster 4.430 kroner i tillegg. Fargen på testbilen heter Indie Blue, og er en av åtte metallicfarger du kan velge. Dessuten finnes fire ordinære lakkvarianter. Fra fabrikk kan du også få flere varianter i dekor til taket - blant annet flagg og striper. Det er også mulig å dekorere speilene. Dessuten finnes det firmaer som spesialiserer seg på bildekor, så mulighetene er uendelige for den som har egne ideer.

I interiøret kan du velge fire materialvarianter. Dessuten kan du få skinnseter eller delskinnseter, og sportsseter. Variantene er så mange i utstyr og dekor at kun to av 100.000 biler som ruller ut fra fabrikken i Oxford er identiske.

Ekstrautstyr

Aller dyrest er det å skaffe seg automatkasse - det er deilig til bybruk, men reduserer shoppingbudsjettet med hele 22.000 kroner. Med knotter på rattet for å velge gir selv (steptronic), betaler du ytterligere 600 kroner. For større og mer fancy felger må du betale 14.100 kroner, men det er standard med hvite lettmetallfelger. Ekstra vinterhjul koster 8.000 kroner, og om du vil holde hodet kaldt sommerstid kreves ytterligere 15.000 for klimaanlegg. Dette er alt utstyr fra vår testbil som ny koster 286.090 kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer