Noen tekniske fakta

Ikke ille pris for mye image vil mange mene - Cooper koster fra 221.000 kroner. Fartsstriper koster ekstra.

Publisert
Sist oppdatert

Vår testbil er en Mini Cooper med 115 hester på forhjulsdrift. Standardutstyr innbefatter airbag, elektriske speil og oppvarmet dørlås, hvitt tak og hvite speil, varseltrekant, askebeger og lighter (ja, dette er en av bilene som fortsatt kommer med sigarettenner), oppvarmede forseter, lyktespylere, antispinn og tractionkontroll, CD og radio. Startprisen er 221.000 kroner.

Farger og interiør

For fartsstripene på panseret må vi ut med 960 kroner ekstra. Metalliclakken koster 4.430 kroner i tillegg. Fargen på testbilen heter Indie Blue, og er en av åtte metallicfarger du kan velge. Dessuten finnes fire ordinære lakkvarianter. Fra fabrikk kan du også få flere varianter i dekor til taket - blant annet flagg og striper. Det er også mulig å dekorere speilene. Dessuten finnes det firmaer som spesialiserer seg på bildekor, så mulighetene er uendelige for den som har egne ideer.

I interiøret kan du velge fire materialvarianter. Dessuten kan du få skinnseter eller delskinnseter, og sportsseter. Variantene er så mange i utstyr og dekor at kun to av 100.000 biler som ruller ut fra fabrikken i Oxford er identiske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer