Noen tekniske fakta

Mercedes CLK får du fra 726.448 kroner. Med ekstrautstyr kan prisen bli langt høyere.

Publisert
Sist oppdatert

CLKen er en bakhjulsdreven coupe med to dører, registrert for fire personer. Vår testbil kom med en 218 hesters bensinmotor og femtrinns automatkasse. Estimert bensinforbruk er oppgitt fra 0,75 til 1,56 liter per mil. Bagasjerommet er på 435 liter. Bilen har 30 års rustgaranti og 1 års lakkgaranti. Det finnes ikke seter med justerbare korsryggstøtter.

Standardutstyr

Lakkerte støtfangere og speil, ABS-bremser, bremseassistentsystem, ESP-elektronisk stabilisering, antispinn, servostyring, startsperre, sentrallås, alarm, klimaanlegg, pollenfilter, elektriske vindusheiser foran og bak, elektrisk justerbare speil, varme i speilene, lyktespylere, justerbare hovedlys, tåkelys, setevarme i forsetene, ratt som er justerbart opp/ned og inn/ut, innvendig tankåpner og bagasjelokkåpner, aluminiumsfelger, hastighetskontroll og turteller. Fire kollisjonsputer. Beltefremskyvere foran, samt beltestrammere og beltekraftbegrensere. Bakseterygg kan legges ned, delt 1/3 - 2/3. Klimaanlegg og restvarme/motorvarmeanlegg. Radio med åtte høyttalere. Regnsensor, fjernbetjent sentrallås, multifunksjonsratt, skinntrukket ratt og girspak, utetemperaturmåler, varmedempende glass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer