Nok en DS fra Citroën

Møt DS High Rider: Denne modellen er forløperen til medlem nummer to i den nye DS-familien.

Nok en DS fra Citroën
Publisert
Sist oppdatert

For litt over et år siden lanserte Citroën sin nye merkevarepresentasjon, med ny logo og innvielsen av en ny produktrekke, mer premium-orientert og mer individualistisk. Bruken av DS-navnet, til og med lansert som egen logo, symboliserer rendyrkingen av Citroëns opprinnelige verdier sammen med signaturen "Créative Technologie", som vel ikke trenger noen oversettelse selv for de mindre franskkyndige blant oss...

Vi prøvekjørte den første

Den første modellen i den nye rekken, DS3, ble presentert i flere etapper. Den ble vist som konsept i Genève i fjor og for kort tid siden fikk vi prøvekjøre den - for øvrig en hyggelig opplevelse som du kan lese om her. Det lå i kortene at det skulle lanseres både en DS4 og en DS5 etterhvert - altså modeller i størrelsesklassene over.

Sporty crossover

Og her ser vi hvordan DS4 kommer til å bli. For kort tid siden skrev vi om en ny type mini_SUV eller rettere sagt Crossover fra Nissan, kalt Juke. Vi ble umiddelbart slått av likheten da vi fikk se bildene av DS4 - ikke det at de egentlig er like rent utseendemessig, men det er tydelig at det er samme typen bil, nemlig en sporty fortolkning av crossover/SUV-konseptet i en kompakt utførelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.