Nordkapp - ny og større Avant

Den prisbelønte Avant 490 har fått en storebror: Etter publikums ønske om en større båt lanserer nå Nordkapp Avant 590. Bortsett fra størrelsen er forskjellene vanskelige å se.

"Never change a winning team" heter det. Dette visdomsordet har Norkapp Boats trykket til sitt bryst under utviklingen av Avant 590. For det er fint lite annet enn størrelsen Nordkapp Boats har forandret.

Romslig storebror

Det som skiller Avant 590 fra sin lillebror 490 er i all hovedsak størrelsen. Mens 490 var CE-godkjent for seks personer, blir etter all sannsynlighet 590-utgaven godkjent for åtte. Dette er imidlertid enda ikke avgjort da båten i skrivende øyeblikk ikke er CE-godkjent.

For å skaffe til veie flere sitteplasser er Avant 590 utstyrt med en sammenhengende sittebenk akter. Dette, kombinert med bedre plass foran vindskjermen er faktisk de eneste forandringene som er gjort i forhold til den eldre, men mindre broren. Rommet under sittebenken fungerer imidlertid som stuverom, noe som utvider stuvevolumet kraftig kontra Avant 490.

Hurtiggående familiebåt

I markedsføringen av Avant 590 fremstiller Nordkapp Boats båten som en familievennlig allbruksbåt. I følge produsenten er årets nyskapning en sikker og funksjonell Daycruiser, med høyt fribord og badestige i barnevennlighetens navn. Nordkapp skryter også av den gode fiskeplassen i båtens fremre part. Som en artig liten detalj har også Avant 590 en vanntett boks for oppbevaring av fiskeutstyr etc.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer