Norge får 1.100 ekstra biler fra Mercedes

Ventetiden på B 250 e og C 350 e blir kortere enn fryktet.

STOR ETTERSPØRSEL: Den ladbare hybriden C 350 e har blitt godt mottatt i Norge. Det fører til at Mercedes nå sender 600 ekstra biler i retning Norge i sommer.   Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK
STOR ETTERSPØRSEL: Den ladbare hybriden C 350 e har blitt godt mottatt i Norge. Det fører til at Mercedes nå sender 600 ekstra biler i retning Norge i sommer. Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stor etterspørsel kunne ført til lange ventetider for nybil-kjøperne. Nå sender Mercedes 1.100 ekstra biler i retning Norge for å unngå ventetiden.

- Både B 250 e (Electric Drive) og C 350 e (Plug-in hybrid) er biler som har økt i popularitet det siste halve året, sier konstituert direktør i Mercedes-Benz personbil, Reidar Holtedahl, i en pressemelding. - Basert på tilbakemeldinger fra kunder vet vi at dette er biler som eierne anbefaler videre, hvilket gir et skred av nye interessenter og et bruktmarked der bilene holder seg veldig godt i pris, sier Holtedahl.

LES OGSÅ: Kia importerer brukte nye biler

Romslig elbil

E-Golf konkurrenten Mercedes B 250 e ble godt tatt i mot da den ble lansert vinteren 2015, og byr på god plass for fem voksne.

Norge får i år 500 ekstra biler, hvilket vil gjøre ventetiden kortere om du ikke var blant de første som bestilte den.

LES TESTEN: Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive

Ladbar hybrid som gir mye for pengene

Da vi testet Mercedes C 350 e for ett år siden, skrev vi at dette var et røverkjøp. Det har mange nordmenn også innsett med tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer