Norges billigste kabrioleter

Det nærmer seg sommer og vi har tatt en titt på de rimeligste alternativene for deg som vil kombinere friluftsliv og bilkjøring.

Smart Fortwo, Cabrio nærmest
Smart Fortwo, Cabrio nærmest Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kabriolet forbindes gjerne med luksus og høye priser. Men slik trenger det ikke være. Mange kabrioleter selges i dag til relativt sett hyggelige priser. I spennet mellom 200.000 og 300.000 kroner er det mange spennende biler. Ikke alle er like praktiske, men heller ikke alle trenger så mye plass.

To lister

Vi har i denne saken inkludert både tosetere og firesetere. Skal du ha fire seter, blir prisene naturlig nok noe høyere, men vi tipper mange vil la seg overraske over hvor billige en del kabrioleter som fint frakter fire personer og litt bagasje tross alt er. Vi har laget én liste med de billigste uavhengig av størrelse og én liste med de fem rimeligste i kompaktklassestørrelse, med fire seter.

Her er Norges fem billigste kabrioleter.

1. Smart Fortwo Cabrio 1.0 – 181.000 kroner.2. Nissan Micra CC 1.4 - 220.000 kroner.3. Opel Tigra 1.4 – 245.000 kroner.4. Mini Cooper Cabrio 1.6 – 268.000. 5. Peugeot 207 CC 1.6 – 274.000 kroner.

Av disse er det bare de to sistnevnte som har fire seter, og i begge disse bilene er bakseteplassen ganske så begrenset. Vi tar med noen ord om hver av bilene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer