Norges billigste nybiler

Trenger nybil å koste flere hundre tusen? Vi har tatt en titt på hva du kan få i den aller laveste prisklassen.

Volkswagen up! er en spennende nyhet i den minste og billigste bilklassen
Volkswagen up! er en spennende nyhet i den minste og billigste bilklassen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De billigste nybilene starter i Norge på om lag 120.000 kroner. Da får du biler i den minste klassen, med den minste motoren og det enkleste utstyrsnivået. Vi har sett nærmere på hvilke modeller det dreier seg om og har satt et tak på 130.000 kroner i innstegspris, uten frakt- og leveringskostnader som kommer i tillegg.

De aller billigste bilene har ikke bare en fordel i lav innkjøpspris. Også driftsutgiftene på disse kan forventes å være jevnt over lave. I tillegg er de blant de snillere fra et miljøperspektiv og byr på gode egenskaper for de som kjører mye i byen.

Bybiler

Det er nok nettopp for urbane kunder og de som kjører lite at dette kan være gode alternativer. Også i denne klassen har det skjedd klare forbedringer de senere årene, og selv om dette fortsatt er enkle biler med klare begrensninger i komfort, kvalitetsfølelse og kjøreopplevelse, vil de kunne gjøre nytten for mange.

En ulempe er at sikkerhetsnivået ofte er dårligere enn i større biler. I tillegg er det stort sett lite utstyr som er tilgjengelig på disse bilene, så det kan være lurt å gå nøye gjennom listen for å se hva du trenger. Stort sett finnes det er litt mer velutstyrt utgave til noen tusenlapper ekstra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer