Norges billigste vinterdekk

DinSides store pristest viser hvor du får de billigste dekkene.

Publisert
Sist oppdatert

Kong Vinter nærmer seg, og i flere deler av Norge har man allerede opplevd det første snøfallet. For de som har bil, er det derfor viktig å være raskt ute med å skifte til vinterdekk.

Venter for lenge

Faktisk viser en undersøkelse TNS Gallup har gjort for If Skadeforsikring, at tre av ti bileiere venter til etter at den første snøen eller isen har kommet, før de skifter til vinterdekk. I de største byene venter enda flere, hele fire av ti, skriver Newswire i en pressemelding.

- Halvparten av ulykkene som skjer ved første snøfall kunne vært unngått. Årsaken til vinterulykkene er som regel at bilføreren ikke tilpasser farten etter vær- og føreforhold, sier teknisk fagsjef Sverre Bossum i If.

Pristest piggfrie dekk

Pristest piggdekk

Betal halvparten

DinSide innleder i år, som vi også tidligere har gjort, vinterdekksesongen med en gigantisk pristest på vinterdekk.

Testen viser blant annet at du kan spare helt opp mot 51 prosent på piggdekket Nokian Hakkapeliitta 5, som forøvrig vant kvalitetstesten til bilbladet NAF Motor. For kjøper du en dekkpakke med fire dekk hos Shell på Marienlyst Bilsenter i Oslo, betaler du hele 7.400 kroner. Samme pakke får du på Sharifs dekksenter på Skedsmokorset til 3.650 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer