Toyota C-HR får to nye hybrid-linjer

Norsk bestselger oppgraderes

«Mer hybrid, mer tilkoblet og mer ikonisk», melder den norske importøren. Og etterhvert blir den helelektrisk!

OPPGRADERT: Den norske bestselgeren Toyota C-HR får nå en ansiktsløftning. Foto: Toyota
OPPGRADERT: Den norske bestselgeren Toyota C-HR får nå en ansiktsløftning. Foto: Toyota Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at den ble introdusert på det norske markedet i 2016, har Toyota C-HR vært blant Norges mest populære biler. Allerede det første hele salgsåret var den ifølge registreringsstatistikken til Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) landets tiende mest solgte bil.

Litt i skyggen av den norske elbilboomen, der de helelektrisk drevne bilene har fått mest oppmerksomhet, har Toyota C-HR faktisk solgt mer enn 8.500 biler i Norge - på mindre enn tre år. Dinside gav RAV4-lillebroren en femmer på terningen, da vi testet den i 2016.

Tabellforklaring: Det årlige antall registreringer til Toyota C-HR i Norge og plassering på bestselgerlista, siden lanseringen i 2016. *=2019 til og med august. Kilde: OFV

To nye hybridmotorer

Allerede nå er tiden inne for en oppdatering av bilen. Ifølge Toyota Norge lanseres nå nye C-HR med to forskjellige hybriddrivverk, et nytt multimediasystem og designforbedringer som skal løfte utseendet, uten å gå på akkord med den ikoniske formen. Det er nemlig ingen tvil om at C-HR skiller seg ut utseendemessig - noe vi kommer tilbake til i artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer