Opel Ampera-e

Null ventetid for Ampera-e

Bilprodusenten sier de har flere hundre elbiler tilgjengelig.

TILGJENGELIG I BUTIKK: Nå kan du kjøpe en Opel Ampera-e uten å stå i kø. Foto: Opel
TILGJENGELIG I BUTIKK: Nå kan du kjøpe en Opel Ampera-e uten å stå i kø. Foto: Opel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PSA Norge melder i en pressemelding i dag at det er «ingen ventetid på Ampera-e» i Norge. Selskapet sier at at bedre tilgang til bilen er årsaken til at ventelistene på bilen er tømt og at kunder kan kjøpe elbilen hos forhandlere med umiddelbar levering.

– I et marked der leveringstid og tilgang på biler fortsatt er en utfordring, er det gledelig at vi nå har Ampera-e for rask levering, sier merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen, Johnny Danielsen, i pressemeldingen.

Overfor nettstedet Elbil24.no sier PR-sjef i Opel Norge, Stein Pettersen, at de har hatt bra med interesse og at det i juli ble skrevet nærmere 100 nye kontrakter. Så langt i år har Opel levert ut rundt 600 biler til kunder, og de skal ha flere hundre modeller tilgjengelig hos forhandlere.

– Det betyr mye for forhandlere å ha biler til kunder som kommer i butikk. Det er en helt ny situasjon og vi tror også at det vil gjøre noe med interessen rundt bilen.

– Flere tror fremdeles at det er lange ventelister på denne bilen, men det er ikke tilfelle lenger, sier Pettersen til nettstedet.

En fullutstyrt Ampera-e ligger på 359.900 kroner, og inkluderer utstyr som skinnseter, oppvarmet ratt og stereoanlegg fra Bose, i tillegg til aktive førerassistentprogrammer som parkeringsassistent, aktiv filholderassistent, blindsonevarsling, ryggekamera med varsling for trafikk fra siden, og aktiv nødbrems som også oppdager og reagerer på fotgjengere.

Humpete lansering

Lanseringen av elbilen Opel Ampera-e i Norge har ikke gått helt på skinner. Høsten 2017 så norske Opel-forhandlere så seg nødt til å stanse nysalget av elbilen, men i februar i år var den tilbake i salg – dog med en kraftig prisøkning i bagasjen.

Senere meldte nettstedet Bilnytt at Opel hadde problemer med å bli kvitt bilene og at Opel-forhandlere mente at det kun var én måte å få solgt dem på: senke prisene.

Få måneder senere annonserte Opel et priskutt på 40.000 kroner til 359.900 kroner, som også er i dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer