Opel Ampera-e

Null ventetid for Ampera-e

Bilprodusenten sier de har flere hundre elbiler tilgjengelig.

TILGJENGELIG I BUTIKK: Nå kan du kjøpe en Opel Ampera-e uten å stå i kø. Foto: Opel
TILGJENGELIG I BUTIKK: Nå kan du kjøpe en Opel Ampera-e uten å stå i kø. Foto: Opel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PSA Norge melder i en pressemelding i dag at det er «ingen ventetid på Ampera-e» i Norge. Selskapet sier at at bedre tilgang til bilen er årsaken til at ventelistene på bilen er tømt og at kunder kan kjøpe elbilen hos forhandlere med umiddelbar levering.

– I et marked der leveringstid og tilgang på biler fortsatt er en utfordring, er det gledelig at vi nå har Ampera-e for rask levering, sier merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen, Johnny Danielsen, i pressemeldingen.

Overfor nettstedet Elbil24.no sier PR-sjef i Opel Norge, Stein Pettersen, at de har hatt bra med interesse og at det i juli ble skrevet nærmere 100 nye kontrakter. Så langt i år har Opel levert ut rundt 600 biler til kunder, og de skal ha flere hundre modeller tilgjengelig hos forhandlere.

– Det betyr mye for forhandlere å ha biler til kunder som kommer i butikk. Det er en helt ny situasjon og vi tror også at det vil gjøre noe med interessen rundt bilen.

– Flere tror fremdeles at det er lange ventelister på denne bilen, men det er ikke tilfelle lenger, sier Pettersen til nettstedet.

En fullutstyrt Ampera-e ligger på 359.900 kroner, og inkluderer utstyr som skinnseter, oppvarmet ratt og stereoanlegg fra Bose, i tillegg til aktive førerassistentprogrammer som parkeringsassistent, aktiv filholderassistent, blindsonevarsling, ryggekamera med varsling for trafikk fra siden, og aktiv nødbrems som også oppdager og reagerer på fotgjengere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer